WIE BEN IK

Ik ben Goele Bollen, geboren op 17 februari 1987.

Opleiding

- Master in de psychologie, specialisatie ontwikkelingspsychologie Ė
  Universiteit Maastricht (2005-2009)
- Master in de klinische en gezondheidspsychologie, specialisatie
  kinderen en adolescenten - Katholieke Universiteit Leuven
  (2009-2011)
- Relatie en Gezinstherapie 4 jarige opleiding Ė Rapunzel vzw
  (2015-2019)

Erkenningsnummer psycholoog: 872112375

Lid van beroepsverenigingen VVKP en BFP.

Ervaring

Mijn start binnen de geestelijke gezondheidszorg nam ik in het Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg Maasland binnen het kinder- en jongerenteam. Ik verzorgde daar de psycho-diagnostische onderzoeken, sociale vaardigheidstrainingen en individuele psychologische begeleiding van kinderen en jongeren met uiteenlopende hulpvragen.

Nadien was ik enkele jaren actief binnen de Bijzondere Jeugdzorg. Ik ben begonnen als begeleidster binnen pleegzorg, waar ik ouders, kinderen en pleegouders begeleidde in hun pleegzorgsituatie.

Nadien was ik verbonden aan VZW Huize Augustinus (De Steiger), als gezinsbegeleidster binnen de kortdurende thuisbegeleidingsdienst Eigen Kracht. Ik werkte met kinderen en jongeren, in een problematische opvoedingssituatie of die een misdrijf omschreven feit hebben gepleegd, en hun gezin. Ik ging samen met hen op zoek naar oplossingen voor de moeilijkheden die ze ondervinden.

Sinds 2014 combineer ik mijn werk bij de Opvoedingswinkel in Genk met werken met kinderen, jongeren en gezinnen in de praktijk De Kiezel. In de Opvoedingswinkel kunnen ouders terecht voor vragen en advies rond de opvoeding van hun kinderen, informatie avonden en activiteiten.

Contact
Voor afspraak
Email : info@de-kiezel.be (tav Goele)