Joeska Lievezoons

Joeska Lievezoons

Wie ben ik?

Ik ben Joeska en loop op deze aardbol rond sinds 1991. Ik ben erkend seksuoloog, klinisch seksuoloog i.o, oplossingsgerichte coach en oplossingsgericht psychotherapeut i.o. Lid van de VVS.

Wat doe ik?

Seksuologie is mijn passie. Zit je met een hulpvraag over je eigen seksuele identiteit? Ervaar je moeilijkheden met seks binnen je liefdesrelatie? Loopt je seksleven niet zoals jij dat wil? Alles wat met seksualiteit, intimiteit, lichamelijkheid, liefde en relaties te maken heeft, is met mij bespreekbaar.

Alle thema ’s even op een rijtje: seksuele voorlichting, het lichaam, verlangen en opwinding, seksuele fantasieën, het orgasme, seks binnen een liefdesrelatie, masturbatie, seksuele voorkeur, verslaving, seksueel trauma, parafilie en genderthema’ s.

Hoe werk ik?

In mijn werk leg ik sterk de focus op de therapeutische relatie. Eerst nemen we tijd om elkaar te leren kennen en het vertrouwen op te bouwen. Op basis hiervan bekijken we samen hoe ik jou stap voor stap richting je gewenste situatie coach. Mijn uitgangspunt is dat jij de expert bent van je eigen levensverhaal; jij bepaalt het hoe en wat, ik volg.

Verder werk ik oplossingsgericht. Dit betekent dat we stilstaan bij je hulpvraag en ons eventueel ook verdiepen in het ontstaan ervan. Maar vooral kijken we samen hoe we de hulpvraag hanteer- of werkbaar kunnen maken in de toekomst. We gaan op zoek naar een mogelijke oplossing voor je probleem, zonder al te lang stil te staan bij het probleem zelf. Mijn doel is om je autonomie te vergroten, en dat kan via je sterke punten, je kwaliteiten.

Wat kan je nog van me verwachten? Tijdens een afspraak werk ik via gesprekstherapie. Maar afhankelijk van de hulpvraag geef ik af en toe een huiswerkopdracht mee.

Wie is nu juist de persoon achter de therapeute?

Ik ben nog een relatief jongedame, maar ik heb een straffe kijk op de wereld en sta stevig in de schoenen. Ik hou van openheid en ben een spontaan, passioneel mens. Ik hou van mijn vrienden, mode en van de wereld. Reizen is zowat mijn levensdoel. In mijn vrije tijd vind je me dan ook terug in een ver land of op een festival. Ook doe ik aan zelftherapie, via sport en mijn paard. En verder is een evenwichtige balans tussen werk en privé essentieel voor mij.

Contact
Email : info@de-kiezel.be (tav Joeska)

Connect on Social

Andere teamleden

Patrick Aerts

Patrick Aerts

Systeemtherapeut, echtscheidingsbemiddelaar. Werkt met adolescenten, jongvolwassenen, volwassenen, koppels en gezinnen.
Aysel Kaplan

Aysel Kaplan

Psychotherapeut - Systeemtherapeut: relatie-, gezins- en individuele therapie. Werkt met koppels, gezinnen, (jong)volwassenen.
Jeroen Dekker

Jeroen Dekker

Klinisch psycholoog en Cliëntgericht-experiëntieel psychotherapeut Werkt met jongvolwassenen en volwassenen.
Natasja Jennekens

Natasja Jennekens

drs. Geestelijke Gezondheid en Contextueel Therapeut. Werkt met volwassenen en met koppels.
Joeska Lievezoons

Joeska Lievezoons

Psychotherapeut i.o, klinisch seksuoloog, oplossingsgericht coach, sociaal agogisch werker. Werkt met volwassenen.
Goele Jansen

Goele Jansen

Klinisch psycholoog en cliëntgericht psychotherapeut i.o. Werkt met jongvolwassenen en volwassenen.
Leen Vanderhoydonks

Leen Vanderhoydonks

Maatschappelijk werker en IV-therapeut (Interactionele Vormgeving). Werkt met jongeren, jongvolwassenen, volwassenen.
Sofie Domen

Sofie Domen

Maatschappelijk assistent. Contextueel psychotherapeut. Werkt met jongeren, jongvolwassenen, gezinnen, volwassenen en koppels.
Astrid Alders

Astrid Alders

Klinisch Psychologe. Loopbaancoach. Werkt graag met (jong) volwassenen.
Valérie Alberghs

Valérie Alberghs

Mindfulnesstrainer en coach voor kinderen en volwassenen
Thomas Verjans

Thomas Verjans

Gestalttherapeut. Werkt met (jong)volwassenen.
Jelke Gijbels

Jelke Gijbels

Relatie en gezinstherapeut i.o. Werkt met kinderen, jongvolwassenen en gezinnen.
Cedric Vanaken

Cedric Vanaken

Klinisch psycholoog. Werkt met (jong)volwassenen.
Dirk Billen

Dirk Billen

Socioloog, Relatietherapeut en Gestalttherapeut. Werkt met koppels (enkel volwassenen).
Lucinda Serwy

Lucinda Serwy

Klinisch psycholoog, relatie- en gezinstherapeut i.o. Werkt met adolescenten, jongvolwassenen, volwassenen, koppels en gezinnen.
Carola Coenjaerts

Carola Coenjaerts

Gr Orthopedagogie. Gestalt- en Contextuele psychotherapeut. Psychotrauma tot module 8 en EMDR mod1 Leertherapeut. Groepstherapeut. Werkt met volwassenen (vanaf 18j). Geeft leertherapie voor hulpverleners. Groepstherapie. Teambegeleidingen in sociale sector. Coördinator van Groepspraktijk De Kiezel. Werkt ook voor Pulso (welzijn op het werk)