Leen Vanderhoydonks

Leen Vanderhoydonks

Mijn naam is Leen, samen met jou wil ik graag op zoek gaan naar de volgende stap op je weg.

Als psychotherapeut bied ik begeleiding en therapie op de manier die bij jou past, ik put hiervoor uit verschillende therapeutische invalshoeken en methodes. Ben je een denker, blijf je zitten in je hoofd, stopt het piekeren niet? Voel je je niet goed in je vel, niet begrepen door je omgeving? Drukt de rugzak van je verleden te zwaar op je schouders? Word je overspoeld door emoties en gevoelens waar je geen blijf mee weet, of voel je helemaal niets? Heb je geen fut meer, kom je niet tot actie of is het net heel moeilijk om even stil te staan? Lijd je onder verlies, een moeilijke relatie/situatie of een negatief zelfbeeld?

Jouw hulpvraag bepaalt welke weg we inslaan, samen gaan we op zoek naar nieuwe mogelijkheden en inzichten, een nieuw verhaal, zodat je weer verder kan.

We houden rekening met de tijd en ruimte die jij hiervoor nodig hebt.

We starten met een intakegesprek, waarin we elkaar beter leren kennen en ik meer zicht krijg op je klacht of probleem, je verwachting van de therapie en je doelstelling.

Na dit gesprek is het mogelijk een begeleidingstraject op te starten, waarin we effectief aan de slag gaan om het probleem op te lossen of toch tenminste draagbaar te maken. Het aantal sessies, de frequentie van de gesprekken zijn voor iedereen verschillend en bepalen we samen. Als ik denk dat de betrokkenheid van/ doorverwijzing naar een andere hulpverlener of een andere dienst aangewezen is zal dit eveneens besproken worden.

Ik rondde de 4- jarige therapieopleiding in de interactionele vormgeving af, verder vulde ik mijn basisdiploma maatschappelijk werk aan met verschillende kortdurende opleidingen om mensen verder te ondersteunen (familieopstellingen, werken rond archetypes, traumaverwerking, werken met duplo, …).

Ik blijf me verder verdiepen door bijscholing, vormingen… en volg ook regelmatig intervisies en supervisie.

Verder vind ik het steeds weer een voorrecht om het vertrouwen te krijgen en stil te mogen staan bij de levensthema’s van diegenen die mijn pad kruisen. Persoonlijke groei en verbinding, niet alleen met je omgeving maar ook met jezelf, zijn voor mij de rode draad in de therapie en eigen aan het leven zelf.

Contact
Email : info@de-kiezel.be (tav Leen)

Andere teamleden

Patrick Aerts

Patrick Aerts

Systeemtherapeut, echtscheidingsbemiddelaar. Werkt met adolescenten, jongvolwassenen, volwassenen, koppels en gezinnen.
Aysel Kaplan

Aysel Kaplan

Psychotherapeut - Systeemtherapeut: relatie-, gezins- en individuele therapie. Werkt met koppels, gezinnen, (jong)volwassenen.
Jessica Thys

Jessica Thys

Klinisch psycholoog, werkt met volwassenen
Goele Jansen

Goele Jansen

Erkend klinisch psycholoog en cliëntgericht psychotherapeut i.o. Werkt met jongvolwassenen en volwassenen.
Leen Vanderhoydonks

Leen Vanderhoydonks

Maatschappelijk werker en IV-therapeut (Interactionele Vormgeving). Werkt met jongeren, jongvolwassenen, volwassenen.
Jeroen Dekker

Jeroen Dekker

Klinisch psycholoog, Cliëntgericht, experiëntieel en existentieel psychotherapeut Werkt met jongvolwassenen en volwassenen.
Jana Schraepen

Jana Schraepen

Klinisch psycholoog. Werkt met kinderen en jongeren
Thomas Verjans

Thomas Verjans

Gestalttherapeut. Werkt met (jong)volwassenen.
Josine Bollen

Josine Bollen

Gestallttherapeute
Sofie Domen

Sofie Domen

Maatschappelijk assistent. Contextueel psychotherapeut. Werkt met jongeren, jongvolwassenen, gezinnen, volwassenen en koppels.
Ann-Sophie Lemmens

Ann-Sophie Lemmens

Klinisch Orthopedagoge. Relatie en gezinstherapeut i.o. Werkt met kinderen, jongeren, jongvolwassenen en hun ouders.
Cedric Vanaken

Cedric Vanaken

Klinisch psycholoog. Werkt met (jong)volwassenen.
Lucinda Serwy

Lucinda Serwy

Klinisch psycholoog, relatie- en gezinstherapeut i.o. Werkt met adolescenten, jongvolwassenen, volwassenen, koppels en gezinnen.
Carola Coenjaerts

Carola Coenjaerts

Gr Orthopedagogie. Gestalt- en Contextuele psychotherapeut. Psychotrauma tot module 8 en EMDR mod1 Leertherapeut. Groepstherapeut. Werkt met volwassenen (vanaf 18j). Geeft leertherapie voor hulpverleners. Groepstherapie. Teambegeleidingen in sociale sector. Coördinator van Groepspraktijk De Kiezel. Werkt ook voor Pulso (welzijn op het werk)
Jolien Prenen

Jolien Prenen

Kinder- en jongerencoach. Bachelor psycholoog. Klinisch psychologe i.o., werkt met kinderen en adolescenten

Onze praktijk blijft open voor onze clienten. We behouden de nodige afstand maar blijven  kiezen voor een professionele nabijheid.
We volgen preventieve maatregelen: handen wassen, extra poetsbeurten, ruimtes verluchten, natte doekjes om na ieder uur alles af te vegen, geen aanrakingen, laat zeker een stoel tussen jou en de andere in de wachtzaal of maak een wandelingetje in onze tuin, geen cash geld…

WE VRAGEN WEL AAN IEDEREEN OM BIJ DE MINSTE SYMPTOMEN DE AFSPRAAK TE ANNULEREN.
We evalueren de situatie bij regelmaat en werken verder vanuit integere zorg voor jullie en voor ieder teamlid!